Το Breeze της Aspire είναι η τελευταία συσκευή all-in-one που χρησιμοποιεί ένα συμπαγές και εργονομικό σχεδιασμό για να το αισθάνεστε καλά στο χέρι σας. Το Breeze διαθέτει μια ενσωματωμένη δεξαμενή περιεκτικότητας 2ml υγρού αναπλήρωσης, για να ακολουθεί τους κανονισμούς TPD. Χρησιμοποιεί επίσης το πηνίο U-tech, το οποίο σας εξασφαλίζει ένα γευστικό άτμισμα. Επιπλέον, η λειτουργία αυτόματης εκκίνησης βοηθάει ακόμα περισσότερο στην ευκολία της καθημερινής χρήσης του. Δεν χρειάζεται να πιέζετε το κουμπί ατμίσματος, απλά εισπνέετε από το επιστόμιο. Το κουμπί ατμίσματος βοηθά επίσης να επεξεργαστείτε τις επιπλέον λειτουργίες του Breeze.

Εκτός από την απλότητά του και την καλή εμφάνισή του, το Breeze είναι επίσης εξαιρετικά εύκολο στη χρήση. Απλά εισπνέετε από το επιστόμιο χωρίς να πιέζετε το κουμπί ατμίσματος και το Breeze θα λειτουργήσει για εσάς. Βεβαιωθείτε ότι το Breeze έχει γεμάτο με υγρό αναπλήρωσης πριν τραβήξετε τζούρα.
Σημείωση: 1. Μην φυσάτε ποτέ απευθείας μέσα στο στόμιο, καθώς αυτό θα μπορούσε ενδεχομένως να κάψει την κεφαλή και θα μπορούσε να προκαλέσει κίνδυνο πυρκαγιάς.
2. Τοποθετήστε το προστατευτικό κάλυμμα στο επιστόμιο όταν το Breeze δεν χρησιμοποιείται.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ! Με αγορές άνω των €20 τα μεταφορικά είναι δωρεάν

Χρώματα

,

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.