Οι συσκευές ατμίσματος κάθε μεγέθους και δύναμης γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς παγκοσμίως. Όντας σχετικά εύκολο στη χρήση και μια δημοφιλής και ποιο υγιεινή εναλλακτική λύση στα τσιγάρα, ο ατμός επωφελείται επίσης από την ικανότητα να κάνει κόλπα με τους ατμούς που παράγονται. Πολλοί ατμιστές προσπαθούν να κατακτήσουν κλασικά κόλπα για να εντυπωσιάσουν τους συνομηλίκους τους και να αξιοποιήσουν περισσότερα από την εμπειρία τους.

Υπάρχουν πολλά κόλπα που μπορεί κανείς να μάθει, με νέα που εμφανίζονται συνεχώς. Ένα από τα παλαιότερα και ευκολότερα να μάθετε είναι τα δαχτυλίδια ατμού, που ονομάζεται επίσης δακτύλιος. Εάν είστε αρχάριος ατμιστής που θέλει να μπει στην λογική των κόλπων-τρικ με τον ατμό που παράγει ο ατμοποιητής του, αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε. Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το πώς να κάνετε τα δαχτυλίδια.

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ:ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ

Υπάρχουν διάφορα στάδια για την δημιουργία των δακτυλίων. Θα σας δείξουμε πώς να ξεκινήσετε με τον ευκολότερο τρόπο δημιουργίας δαχτυλιδιών πριν προχωρήσετε σε μερικές πιο προηγμένες μεθόδους.

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το κόλπο είναι να εκλύεις ατμούς από το στόμα σου σε σχήμα Ο ή δαχτυλίδι όταν εκπνέεις. Δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται, καθώς θα χρειαστείτε λίγη υπομονή κατά την πρώτη προσπάθεια.

Ξεκινήστε εισπνέοντας ατμό από τη συσκευή στο στόμα σας και κρατώντας τον εκεί για λίγα δευτερόλεπτα. Τοποθετήστε τη γλώσσα σας στο κάτω μέρος του στόματος σας προς τα πίσω για να διατηρήσετε τον ατμό όσο το δυνατόν πιο πίσω. Μετά από αυτό, διαμορφώστε τα χείλη σας σε κύκλο καθώς πατάτε ή πιέζετε απαλά στα μάγουλά σας για να δημιουργήσετε το σωστό σχήμα Ο με τα χείλη σας. Προσέξτε να μην αφήσετε τον ατμό να διαφύγει.

Σημειώστε ότι η ποσότητα ατμών που απελευθερώνετε και το σχήμα του στόματος σας θα καθορίσουν το μέγεθος του δακτυλίου που δημιουργείτε. Αν θέλετε να δημιουργήσετε τεράστια ντόνατς, “μαζέψτε-σουφρώστε” τα χείλη σας προς τα μέσα.

Σπρώξτε λίγο ατμό από το στόμα σας χρησιμοποιώντας απαλό βήχα ή σύντομες εκπνοές. Ανάλογα με την ποσότητα των ατμών που πιέζετε έξω και το σχήμα του στόματος σας, θα πρέπει να μπορείτε να βλέπετε τους δακτυλίους να σχηματίζονται μόλις ο ατμός βγαίνει απο το στόμα σας. Για να εκτοξεύσετε μεγαλύτερους δακτυλίους, εξασκηθείτε να σπρώξετε τον ατμό με το λαιμό σας και όχι με την αναπνοή σας.

Για να απελευθερώσετε πιο γρήγορα ατμό από το στόμα σας, σπρώξτε έξω τον ατμό ενώ επεκτείνετε ελαφρώς το σαγόνι σας προς τα εμπρός. Αν θέλετε οι δακτύλιοι να φαίνονται καλύτερα, κυρτώστε τα χείλη σας όταν ο ατμός αφήνει το στόμα σας. Αυτό θα κάνει επίσης τους δακτυλίους να ταξιδεύουν όλο και πιο γρήγορα.

Μόλις εξασκηθείτε λίγο και είστε σίγουροι για το χτύπημα δαχτυλιδιών, προσπαθήστε να προσθέσετε λίγο γύρισμα σε αυτό το κόλπο πιέζοντας τη γλώσσα σας προς τα εμπρός καθώς απελευθερώνετε ατμούς. Αυτό το κάνετε κρατώντας τη γλώσσα σας στο κάτω μέρος του στόματός σας πίσω από τα δόντια. Χρησιμοποιήστε το μεσαίο τμήμα της γλώσσας σας για να σπρώξετε τον ατμό με το σαγόνι να κινείται προς τα πάνω. Αυτή η τεχνική θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε δαχτυλίδια που είναι πιο σφιχτά και πιο κοντά μεταξύ τους.

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ:ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ

Για να προσθέσετε περισσότερη διασκέδαση σε αυτό το κόλπο, θα πρέπει να μάθετε πώς να εκτοξεύετε δύο ή τρεις δακτυλίους ταυτόχρονα. Αυτή η τεχνική είναι εντυπωσιακή και απλή στην εκμάθηση όταν έχετε τα βασικά. Για να το κάνετε αυτό, τοποθετήστε το δάχτυλό σας πάνω από το στόμα σας και, στη συνέχεια, πιέστε και τραβήξτε το ελαφρώς προς τα κάτω στο πάνω χείλος για να χωρίσετε το χείλος σε δύο τμήματα. Εάν θέλετε να χτυπήσετε τρία δαχτυλίδια, χρησιμοποιήστε δύο δάχτυλα και χωρίστε το στόμα σε τρία τμήματα.

Χρησιμοποιήστε την ίδια τεχνική όπως θα κάνατε όταν εκτοξεύσετε ένα μόνο O αλλά ανοίξτε το στόμα σας λίγο πιο πλατύ για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα.

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ:ΚΟΙΝΑ ΛΑΘΗ

Η δημιουργία των Vape Rings είναι ένα διασκεδαστικό τέχνασμα για να μάθετε και να πειραματιστείτε ενώ ατμίζετε. Αν και το κόλπο είναι εύκολο στην εκμάθηση, μερικά κοινά λάθη μπορούν να το κάνουν μια μεγαλύτερη πρόκληση από ό, τι θα έπρεπε. Ακολουθούν ορισμένα συχνά προβλήματα που πρέπει να προσέχετε όταν μαθαίνετε αυτό το κόλπο.

ΚΑΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ

Αν και το να φτάσετε να βγάζετε διπλά και τριπλά δαχτυλίδια που κάνει αυτό το τέχνασμα το κάνει πιο διασκεδαστικό, θα πρέπει να προσπαθήσετε να το κάνετε μόνο όταν έχετε κυριαρχήσει το αρχικό βήμα. Πριν συμπεριλάβετε τα δάχτυλα για να χωρίσετε τα χείλη σας για να περιστρέψετε ένα δαχτυλίδι, βεβαιωθείτε ότι κάνετε το σωστό σχήμα με τα χείλη και το στόμα σας. Επαναλάβετε αυτό αρκετές φορές μέχρι να στρογγυλοποιήσετε το στόμα σας, να τοποθετήσετε τη γλώσσα σας και να σπρώξετε τον ατμό να γίνει δεύτερη φύση. Μόλις κατακτήσετε τη σωστή τεχνική, η δημιουργία διπλών ή και τριπλών δακτυλίων θα έρθει πολύ πιο εύκολα.

ΈΛΛΕΙΨΗ ΑΤΜΟΥ

Αυτό το κόλπο αφορά τη σωστή τεχνική και μεγάλο όγκο ατμού. Εάν δεν έχετε αρκετό ατμό, θα είναι αδύνατο να δημιουργήσετε δαχτυλίδια. Χρησιμοποιήστε ένα ατμιστικό υγρό που κλίνει περισσότερο προς τη φυτική γλυκερίνη στην αναλογία VG: PG, εάν υποψιάζεστε ότι είναι υπεύθυνο για τον λεπτό ατμό. Εάν πιστεύετε ότι μπορεί να είναι έλλειψη ισχύος, μεταβείτε σε ρύθμιση υψηλότερης ισχύος (περισότερα watt-volt) ή σε πιο ισχυρή συσκευή.

ΈΛΛΕΙΨΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ

Πρέπει να αφιερώσετε αρκετό χρόνο για να μάθετε αυτό το κόλπο. Αν θέλετε να αποκτήσετε αυτήν την ικανότητα και να κάνετε τα κόλπα σας στο επόμενο επίπεδο, θα πρέπει να είστε υπομονετικοί και να εξασκείστε με συνέπεια. Η προσπάθεια ξανά και ξανά θα είναι ο καλύτερος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να εκτελέσετε αυτά τα κόλπα με ευκολία.

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ:ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Ελπίζουμε ότι το άρθρο μας έχει αφαιρέσει μερικά από τα μυστήρια γύρω από τα ατμιστικά κόλπα, βοηθώντας σας να μάθετε πώς να κάνετε vape δαχτυλίδια. Ίσως να είστε αρκετά τυχεροί για να το κάνετε σωστά στην πρώτη προσπάθεια ή μπορεί να σας πάρει λίγο περισσότερο χρόνο, αλλά με κάθε τρόπο μην σταματήσετε εκεί. Τα ατμιστικά κόλπα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μέρη της ατμιστικής κοινότητας, είναι ένας τεράστιος λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι μπαίνουν σε αυτό στην αρχή.

Μην σταματήσετε απλώς στην πρώτη σας επιτυχία: συνεχίστε να εξασκείστε, τελειοποιώντας ό, τι γνωρίζετε και αναπτύξτε ακόμη πιο εντυπωσιακά κόλπα. Θυμηθείτε να έχετε κατά νου τη συσκευή σας και το ατμιστικό υγρό που χρησιμοποιείτε, καθώς αυτοί είναι μερικοί από τους μεγαλύτερους παράγοντες για να προσδιορίσετε το είδος των κόλπων που θα μπορείτε να κάνετε. Στο τέλος, όσο συνεχίζετε να προσπαθείτε και να το απολαμβάνετε, τα κόλπα θα κάνουν την εμπειρία ατμίσματος μόνο καλύτερη.