Αν και υπάρχουν πολλοί λόγοι για να κόψετε το κάπνισμα, η διακοπή “μαχαίρι” μπορεί να είναι δύσκολη μετά το κάπνισμα για χρόνια. Με κάτι τόσο εθιστικό όσο η νικοτίνη, δεν είναι περίεργο, τόσοι πολλοί καπνιστές αγωνίζονται να κόψουν τη συνήθεια. Ευτυχώς, υπάρχει ένας νέος τρόπος διακοπής του καπνίσματος και κερδίζει δημοτικότητα τόσο στους καπνιστές όσο και στους ατμιστές: το άτμισμα DIY.

Υπάρχουν πολλά οφέλη από το άτμισμα DIY, συμπεριλαμβανομένων των προσαρμοσμένων γεύσεων και μιας καλύτερης εμπειρίας. Επιπλέον, όταν δημιουργείτε τα δικά σας μείγματα ατμού, έχετε τον απόλυτο έλεγχο της σύνθεσης του e-liquid σας. Σημαίνει επίσης ότι μπορείτε να αποφύγετε τυχόν επιβλαβείς χημικές ουσίες και να προσαρμόσετε την εμπειρία ατμίσματος σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Επιπλέον, το άτμισμα DIY σάς επιτρέπει να εξοικονομήσετε χρήματα μακροπρόθεσμα και να παράγετε λιγότερα απόβλητα. Συνεχίστε να διαβάζετε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα οφέλη.

ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ DIY

Ο καθένας έχει διαφορετικές προτιμήσεις για το άτμισμα και το DIY είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις προμήθειες σας. Ακολουθούν έξι καλοί λόγοι για να ξεκινήσετε να φτιάχνετε το δικό σας e-liquid για μια προσαρμοσμένη εμπειρία.

1. Προσαρμοσμένες γεύσεις

Όταν ψάχνετε για γεύσεις στην αγορά, θα συναντήσετε περιορισμένες επιλογές. Αλλά αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι μοναδικό που λειτουργεί για τις γευστικές σας προτιμήσεις, η δημιουργία προσαρμοσμένων γεύσεων με τη δική σας δημιουργικότητα θα είναι τόσο διασκεδαστική όσο και νόστιμη. Από όλα τα πλεονεκτήματα του ατμίσματος DIY, αυτό σίγουρα είναι κίνητρο για να αρχίσετε να αναμειγνύετε τον δικό σας χυμό ατμίσματος.


Μπορείτε να κάνετε DIY οποιαδήποτε γεύση στο σπίτι και να νιώθετε περήφανοι για τη δημιουργία σας ενώ ατμίζετε. Κανείς δεν θα σας κρίνει ότι ανακατεύετε κόλα με φράουλα ή ξινόμηλο με βανίλια. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες όταν είστε αυτός που καθοδηγεί το προφίλ γεύσης. Επιπλέον, μια προσαρμοσμένη γεύση μπορεί να ανοίξει το δρόμο για μια άλλη. Θα σας δώσει κάτι νέο για να ατμίσετε και θα μεγιστοποιήσετε όλα τα μείγματά σας.


Και αν κάνετε εναλλαγή από το παραδοσιακό κάπνισμα, αυτό θα σας επιτρέψει να προσαρμόσετε τα μείγματα ώστε να μιμούνται τις γεύσεις που σας αρέσουν. Η δημιουργία απεριόριστων προσαρμοσμένων γεύσεων ατμίσματος θα χρησιμεύσει επίσης ως ενθάρρυνση.

2. Εξοικονομήστε χρόνο κατά το άτμισμα DIY

Αν και μπορεί να έχετε κάποιες αρχικές δοκιμές και λάθη κατά το άτμισμα DIY, θα καταλάβετε όλες τις πτυχές του ατμίσματος DIY. Και μόλις το κάνετε αυτό, θα εξοικονομήσετε χρόνο καθώς οι προσαρμοσμένες συνταγές σας θα είναι στα χέρια σας. Επίσης, δεν θα χρειαστεί να αποφασίσετε από έτοιμα υγρά ή να περιμένετε να παραδοθούν οι προσαρμοσμένες γεύσεις στο κατώφλι σας.

Αρχικά, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε ένα δείγμα γεύσης και να το δοκιμάσετε. Αν σας αρέσει, φτιάξτε μια μεγαλύτερη παρτίδα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε διαφορετικές γεύσεις αν θέλετε να πειραματίζεστε με μια νέα κάθε εβδομάδα. Τελικά, η δημιουργία αυτών των μειγμάτων εκ των προτέρων θα σας εξοικονομήσει χρόνο όταν καθίσετε να ατμίσετε και να απολαύσετε

3. Μειωμένο κόστος του DIY Vaping

Η αγορά πολλών φιαλών ηλεκτρονικών υγρών μπορεί να σας κοστίσει πολύ μακροπρόθεσμα. Επιπλέον, είναι λιγότερο πιθανό να τα χρησιμοποιήσετε όλα, καθώς μπορεί να έχετε μερικά αγαπημένα που θα χρησιμοποιήσετε περισσότερο και άλλα όχι. Αντίθετα, η επιλογή μερικών βασικών μπουκαλιών ατμίσματικού υγρού και η εκμάθηση πώς να δημιουργείτε νέες γεύσεις θα έχει ως αποτέλεσμα διαφορετικούς συνδυασμούς που θα απολαύσετε. Το κόστος του μείγματος μπορεί επίσης να εξαρτάται από την περιεκτικότητα σε νικοτίνη που αναζητάτε. Ωστόσο, θα είναι ακόμα πιο αποτελεσματικό όταν φτιάχνετε τα δικά σας μείγματα.

Εκτός από αυτό, εάν λάβετε ένα κιτ ανάμειξης γεύσης, θα χρειαστεί να αγοράσετε μόνο τα ανταλλακτικά συμπυκνώματα γεύσης (Flavor Concentrates) που εξαντλείτε.

4. Καλύτερος έλεγχος αναλογίας (VG/PG)

Ο έλεγχος της αναλογίας PG και VG είναι ένα από τα κύρια οφέλη του ατμίσματος DIY. Αυτή είναι η αναλογία προπυλενογλυκόλης (PG) και φυτικής γλυκερίνης (VG) οποιουδήποτε e-liquid. Ένα υγρό με κυρίαρχο PG θα έχει καλύτερο χτύπημα στο λαιμό. Ωστόσο, ένα υγρό με κυρίαρχο VG θα σχηματίσει πιο πυκνά σύννεφα.

Συνολικά, με το άτμισμα DIY να αποφασίσετε ότι αυτή η αναλογία είναι στα χέρια σας. Οι περισσότεροι ατμιστές προτιμούν μια αναλογία 50:50. Άλλες κοινές αναλογίες για την ανάμειξη προπυλενογλυκόλης και φυτικής γλυκερίνης είναι 40:60 και 60:40. Μπορείτε να γίνετε δημιουργικοί με αυτό και ακόμη και να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο υπολογισμού μίξης υγρών e-liquid για να σας βοηθήσει.

5. Βελτιωμένη εμπειρία

Όταν φτιάχνετε τις δικές σας συνταγές, θα συνειδητοποιήσετε ότι αυτό είναι ένα ικανοποιητικό μέρος της δημιουργίας DIY e-liquid. Η δημιουργία ενός βασικού μείγματος μπορεί να είναι μια εξαιρετική και συναρπαστική δραστηριότητα για αρχάριους. Εάν δεν είστε νέοι στο άτμισμα, η δημιουργία των προσαρμοσμένων μειγμάτων ατμίσματος θα αναζωπυρώσει την απόλαυση του ατμίσματος.

Θα νιώσετε χαρά μόλις καταλήξετε στην τελειοποίηση γεύσεων με μοναδικές γεύσεις που θα δημιουργήσουν κάτι που δεν έχει ξαναζήσει. Μπορείτε επίσης να καυχηθείτε για τις δημιουργίες σας ανάμεσα στους ατμιστές φίλους σας.

6. Μειωμένο αποτύπωμα άνθρακα

Με τη γνώση των DIY υγρώμ ατμίσματος, δεν θα χρειαστεί να παραγγείλετε έτοιμα ατμιστικά υγρά. Επιπλέον, θα έχετε τα δικά σας κιτ ανάμειξης που μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε επανειλημμένα. Ως αποτέλεσμα, δεν θα απορρίπτετε δοχεία ατμιστικών υγρών μίας χρήσης. Θα φροντίσετε επίσης να χρησιμοποιήσετε όλες τις προμήθειες σας για την κατασκευή προσαρμοσμένων μειγμάτων. ως εκ τούτου, μείωση των απορριμμάτων. Αυτό θα εξαλείψει επίσης όλα τα σχετικά αποτυπώματα άνθρακα.

ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ

Αξίζει τον χρόνο και την προσπάθεια για να φτιάξετε τους δικα σας υγρά ατμίσματος καθώς αποκτάτε μια μοναδική εξατομικευμένη εμπειρία. Με τόσα πολλά οφέλη του ατμίσματος DIY, θα εξοικονομήσετε χρήματα και θα διασκεδάσετε πειραματιζόμενοι με γεύσεις. Φροντίστε να ελέγξετε αυτούς τους απροσδόκητους συνδυασμούς γεύσεων και να ερευνήσετε νέες συνταγές με την κατάλληλη αναλογία PG και VG. Επιλέγετε πάντα πιστοποιημένα προϊόντα που είναι ασφαλή για χρήση και ακολουθούν τους κυβερνητικούς κανονισμούς. Αν λοιπόν αναζητάτε μια πιο προσαρμόσιμη εμπειρία ατμίσματος, το DIY είναι ο καλύτερος τρόπος!