Geek Bar Meloso Mini kyslé jablko 700 potiahnutí 20mg nikotín 2ml

8,00 

Objavte Geek Bar Meloso Mini Sour Apple so 700 potiahnutkami, 20 mg nikotínu a príchuťou kyslého zeleného jablka. Ideálne na každodenné použitie.

5 na sklade (dostupné na objednávku)

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν κερδίζετε 120 Πόντους - ή 0,40  έκπτωση στην επόμενη παραγγελία σας!
Μόνο 5 προϊόντα έχουν απομείνει στο απόθεμα!
Geek Bar Meloso Mini kyslé jablko 700 potiahnutí 20mg nikotín 2ml
8,00 

Geek Bar Meloso Mini kyslé jablko 700 potiahnutí 20mg nikotín 2ml

Vychutnajte si výbušnú chuť Geek Bar Meloso Mini Sour Apple. Toto jednorazové zariadenie ponúka až 700 potiahnutí 2 ml tekutých nikotínových solí v dávke 20 mg, čo zaisťuje silný a uspokojivý zážitok. Intenzívna a kyslá chuť zrelých zelených jabĺk je kombinovaná s technológiou dvojitých okýv, ktorá poskytuje bohatý a dlhotrvajúci pocit. Ideálne pre tých, ktorí chcú chladný a ovocný zážitok z vapovania bez potreby plnenia alebo nabíjania. Geek Bar Meloso Mini sa ľahko používa a je prenosný, vďaka čomu je ideálny na každodenné použitie.

Často kladené otázky

  1. Ako funguje Geek Bar Meloso Mini Sour Apple 700 potiahnutí 20 mg nikotínu 2 ml?
  • Geek Bar Meloso Mini je jednorazové zariadenie aktivované inhaláciou. Obsahuje 2 ml tekutých nikotínových solí v dávke 20 mg, ktoré ponúkajú okamžitý a uspokojivý zážitok.
  1. Ako dlho vydrží batéria Geek Bar Meloso Mini?
  • Vstavaná 550mAh batéria zaisťuje až 700 potiahnutí, vďaka čomu je zariadenie ideálne pre dlhodobé používanie bez nabíjania.
  1. Ako chutí kyslé jablko?
  • Príchuť Kyslé jablko ponúka intenzívny a kyslý zážitok zo zrelých zelených jabĺk, ideálny pre tých, ktorí milujú ovocné príchute.
  1. Je vhodný pre začiatočníkov?
  • Áno, zariadenie sa ľahko používa a je ideálne pre začínajúcich vaperov, ktorí hľadajú jednoduché a efektívne riešenie.
  1. Obsahuje výrobok THC alebo CBD?
  • Nie, Geek Bar Meloso Mini obsahuje iba nikotín a neobsahuje THC ani CBD.
Only logged in customers who have purchased this product can leave a review.