Geek Bar Meloso Mini Cherry Ice 700 puffs 20mg Nicotine 2ml

8,00 

Απολαύστε την δροσερή γεύση Κεράσι με το Geek Bar Meloso Mini Cherry Ice. Περιέχει 2ml υγρού με 20mg νικοτίνης και προσφέρει έως 700 εισπνοές.

5 σε απόθεμα (επιπλέον μπορεί να ζητηθεί κατόπιν παραγγελίας)

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν κερδίζετε 120 Πόντους - ή 0,40  έκπτωση στην επόμενη παραγγελία σας!
Μόνο 5 προϊόντα έχουν απομείνει στο απόθεμα!
Geek Bar Meloso Mini Cherry Ice 700 puffs 20mg Nicotine 2ml
8,00 

Geek Bar Meloso Mini Cherry Ice 700 puffs 20mg Nicotine 2ml

Απολαύστε την απόλυτη αίσθηση της δροσιάς με το Geek Bar Meloso Mini Cherry Ice. Αυτή η συσκευή μιας χρήσης προσφέρει έως και 700 ρουφηξιές από 2ml υγρού νικοτίνης αλάτων στα 20mg, εξασφαλίζοντας μια ομαλή και ικανοποιητική εμπειρία. Με τη μοναδική γεύση κερασιού και μια δροσερή αίσθηση πάγου, κάθε ρουφηξιά αναζωογονεί και ευχαριστεί τις αισθήσεις σας. Η συσκευή είναι έτοιμη προς χρήση, χωρίς ανάγκη για γέμισμα ή φόρτιση, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για νέους και έμπειρους ατμιστές. Το Geek Bar Meloso Mini είναι συμπαγές και εύκολο στη μεταφορά, επιτρέποντάς σας να ατμίσετε όπου και αν βρίσκεστε.

Συχνές Ερωτήσεις

  1. Πως λειτουργεί το Geek Bar Meloso Mini Cherry Ice 700 puffs 20mg Nicotine 2ml;
  • Το Geek Bar Meloso Mini είναι μια συσκευή μιας χρήσης που ενεργοποιείται με την εισπνοή. Περιέχει 2ml υγρού νικοτίνης αλάτων στα 20mg, προσφέροντας μια απαλή και άμεση νικοτίνη απόλαυση.
  1. Πόσο διαρκεί η μπαταρία του Geek Bar Meloso Mini;
  • Η ενσωματωμένη μπαταρία 550mAh εξασφαλίζει έως και 700 ρουφηξιές, καθιστώντας την ιδανική για μακροχρόνια χρήση χωρίς επαναφόρτιση.
  1. Ποια είναι η γεύση του Cherry Ice;
  • Η γεύση Cherry Ice συνδυάζει τη γλυκύτητα των κερασιών με μια δροσερή αίσθηση πάγου, προσφέροντας μια αναζωογονητική εμπειρία ατμίσματος.
  1. Είναι κατάλληλο για αρχάριους;
  • Ναι, η συσκευή είναι πολύ εύκολη στη χρήση και είναι κατάλληλη για νέους ατμιστές που αναζητούν μια απλή και ικανοποιητική εμπειρία.
  1. Περιέχει το προϊόν THC ή CBD;
  • Όχι, το Geek Bar Meloso Mini περιέχει μόνο νικοτίνη και δεν περιέχει THC ή CBD.
Only logged in customers who have purchased this product can leave a review.